'

SNS i partneri pozvali građane da izađu na izbore 2. juna i podrže njihovu listu

IZBORI 2024
Autor: Hit2
Izvor: Hit radio
Čet, 30.05.2024
0

Predstavnici izborne liste "Aleksandar Vučić - Požarevac sutra" pozvali su danas građane da izađu na izbore 2. juna i podrže njihovu listu.

 

 

Predsednik SNS u Požarevcu, Miodrag Stepanović kazao je da SNS Požarevac sa koalicionim partnerima izlazi sa kvalitetnom listom kandidata za odbornike i programom rada za Požarevac i Kostolac. 

“Svi izbori, pa i ovi su vrlo važni i značajni. Mi smo se svojski potrudili da napravimo kvalitetan program koji je realan i ostvarljiv, koji smo predstavili našim Požarevljanima i u Kostolcu Kostolčanima i želimo da ih zamolimo da nas podrže, kako bismo to mogli da ostvarimo”, kazao je Stepanović.

“Drugog juna građani su dužni, možda to deluje malo grubo ali jesu dužni da izađu na izbore i da sami učestvuju i određuju svoju budućnost i svoj život, da glasaju za kandidate na listi broj 1", rekao je predsednik SPS u Požarevcu, Srećko Bosić obraćajući se na današnjoj konferenciji.

Dragan Radovanović, predsednik GO PUPS Požarevac, istakao je da penzioneri kao ljudi sa velikim životnim iskustvom znaju da prepoznaju prave vrednosti na političkoj sceni.

“Znaju da prepoznaju istinitu borbu, ne samo za bolje I veće penzije, već za bolji život svih građana a posebno za budućnost naše dece. U prethodnom periodu ostvaren je cilj i želja penzionera da penzije prate plate i tako će biti i u budućnosti”, kazao je Radovanović I pozvao penzionere, poljoprivrednike i radnike da u nedelju 2. juna izađu na izbore i zaokruže broj 1 Aleksandar Vučić - Požarevac sutra.




Vaši komentari
Ostavite komentar